top of page

Zonder angst vooruit, met betrouwbare mobiliteitshulpmiddelen van Klinicare

mobiliteitshulpmiddelen

Hulpmiddelen voor mobiliteit

Bent u op zoek naar een wandelstok, krukken of een rolstoel om u vooruit te helpen? Het team van Klinicare begrijpt volledig het belang van het behoud van uw zelfstandigheid en mobiliteit, wat uw lichamelijke beperkingen ook moge zijn.

Daarom stellen we een volledig gamma aan mobiliteitshulpmiddelen tot uw beschikking, waarin u zeker iets naar tevredenheid vindt.

  • Rolstoelen: we hebben een ruime keuze aan rolstoelen, zowel met handbediening als elektrisch, zodat u zich, geheel aangepast aan uw situatie, comfortabel kunt verplaatsen. Verplaats u volledig zelfstandig!
     

  • Scooters: voor mobiliteit met een groter bereik raden wij elektrische scooters aan. Met deze scooters kunt u zich op een praktische en comfortabele manier buitenshuis verplaatsen, met een grotere dagelijkse bewegingsvrijheid.
     

  • Rollators: deze zijn verkrijgbaar met twee of vier wielen en ontworpen met het oog op een betrouwbare en evenwichtige ondersteuning tijdens al uw verplaatsingen. Of u nu lichte ondersteuning of meer solide hulp nodig heeft, wij hebben alle soorten rollators in huis voor u.
     

  • Stokken en krukken: we hebben ook een grote verscheidenheid aan stokken en krukken van hoge kwaliteit om u te helpen uw evenwicht te bewaren en u gemakkelijker te verplaatsen. Ontworpen met aandacht voor kwaliteit en veiligheid geven onze wandelstokken en krukken u betrouwbare ondersteuning wanneer u die nodig hebt.

huisarts

Vergoeding vanuit de verzekering

Sommige van onze producten, zoals rolstoelen, scooters en rollators, zijn door de verzekering goedgekeurd en kunnen onder bepaalde voorwaarden door uw verzekeringsmaatschappij worden vergoed. Wij zijn er om u daarin te begeleiden en u te helpen bij het verkrijgen van de informatie die u nodig hebt om van deze voordelen te profiteren.

Ontdek vandaag nog ons gamma mobiliteitshulpmiddelen, wees mobiel en verplaats u volledig zelfstandig. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij de keuze van uw hulpmiddelen. Vertrouw op de expertise van Klinicare in Ukkel!

Aide à la mobilité

Tot ziens online of in onze winkel!

Ontdek onze selectie en pas de oplossingen toe die zijn aangepast aan uw persoonlijke verwachtingen. Klinicare in Ukkel is er om u te ondersteunen, te adviseren en uw dagelijks leven comfortabeler te maken.

bottom of page