top of page

Kies Klinicare voor optimaal comfort bij u thuis

optimaal comfort in uw huis

Vind eindelijk comfort en veiligheid

Het Klinicare team wil zich richten op het persoonlijk welzijn van elke patiënt. Een bepaalde mate van comfort houdt in bepaalde situaties ook een woningaanpassing in, naargelang uw gezondheidstoestand. Het is van groot belang dat u zich op uw gemak voelt in uw eigen omgeving. Daarom bieden wij u een compleet assortiment aan voorzieningen die zijn ontwikkeld om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken. Wij adviseren u geheel vrijblijvend aan de hand van uw thuissituatie en uw wensen, zonder dat u daarbij iets wordt opgedrongen.

Alle thuiszorgapparatuur die je nodig hebt om je welzijn vandaag nog te verbeteren.

Aangepast meubilair

Wij hebben een assortiment van aangepast meubilair dat bijdraagt aan het creëren van een zo comfortabel mogelijke leefomgeving. Van ziekenhuisbedden tot bedtafels en tilliften, wij hebben de oplossing om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken en uw welzijn te bevorderen.

Hulpmiddelen voor de badkamer

De badkamer is een belangrijke ruimte waar veiligheid voorop staat. Wij hebben een breed assortiment douchestoelen en -krukken, badplanken en antislipmatten om iedere dag veilig en zonder stress door te brengen

Positioneringskussens

Voor de juiste ondersteuning hebben we verschillende comfortabele positioneringskussens in onze collectie. Of u nu ondersteuning van uw nek of onderrug nodig heeft, onze kussens zijn ontworpen om verlichting, ondersteuning en stabiliteit te bieden.

Thuisondersteuningsapparatuur
Thuisondersteuning - welzijn

Handige hulpmiddelen

Wij begrijpen als geen ander dat sommige dagelijkse taken moeilijker kunnen zijn vanwege fysieke beperkingen. Daarom bieden wij een breed scala aan handige hulpmiddelen zoals grijpers, pillendispensers, sokaantrekkers, ergonomisch bestek en nog veel meer. Zorg ervoor dat uw activiteiten makkelijker kunnen worden gedaan.

Meer specifieke producten

We hebben ook verschillende specifieke hulpmiddelen om in al uw behoeften te voorzien. Van diabetesslippers tot transferhulpmiddelen, van kussens en matrassen ter voorkoming van doorligwonden tot relaxfauteuils en toiletstoelen, wij hebben alles om uw comfort en welzijn te verhogen.

Ons gamma warmteproducten en traagschuimkussens

Gebruik voor maximale ontspanning onze diverse warmteproducten om u op te warmen en uw spieren te ontlasten. Bovendien bieden onze traagschuimkussens optimale ondersteuning voor uw hoofd en nek, en zorgen voor een heilzame nachtrust.

infirmière à domicile

Maak online een afspraak of kom naar onze winkel!

Ontdek ons aanbod en kies de oplossingen die het beste passen bij uw persoonlijke behoeften. Klinicare in Ukkel is er om u te ondersteunen, te adviseren en uw dagelijks leven comfortabeler te maken. 

bottom of page