top of page

Doe een beroep op de expertise van Klinicare voor uw incontinentie en herwin uw zelfvertrouwen

romantisch koppel

Vind eindelijk comfort en veiligheid

Heeft u last van incontinentie en bent u op zoek naar de juiste incontinentiematerialen? Klinicare Shop Bénélux heeft een compleet assortiment dat volledig is afgestemd op uw behoeften. Ontdek de verschillende producten van topkwaliteit en voel u weer comfortabel en zeker. U ontvangt natuurlijk advies op maat dat volledig is afgestemd op uw individuele behoeften en wensen.

 • Verschillende soorten luiers: wij bieden luierbroekjes, slips of anatomisch gevormde luiers. Met ons advies vindt u gegarandeerd de oplossing die het beste bij u past. Onze luiers zijn verkrijgbaar in verschillende klassen afhankelijk van het gewenste absorptievermogen, van normaal tot maxi en van plus tot super, voor een optimale bescherming.
   

 • Incontinentieverband voor licht urineverlies: voor mensen met licht urineverlies hebben we een gamma met incontinentieverband speciaal ontworpen om discrete en betrouwbare bescherming te bieden. Voel u zeker en geniet met volle teugen van uw dagelijkse activiteiten.
   

 • Urinalen: we hebben urinalen voor zowel mannen als vrouwen, ontworpen voor optimaal comfort en gebruiksgemak.
   

 • Gamma Care: dit assortiment is speciaal ontwikkeld voor incontinentiezorg en omvat een ruime keuze aan producten zoals urinezakken, zakjes, etuis en nog veel meer.
   

 • Diverse accessoires: tot ons assortiment behoren ook praktische accessoires ter aanvulling op uw hulpmiddelen. Van urinehouders en beenbanden voor urinezakken tot hygiënische beschermhoezen, wij hebben het allemaal.
   

 • Verzorgingscrèmes voor het zitvlak (irritatie, roodheid, et cetera) en oplossingen voor doorligwonden.

Ontdek onze ruime keuze aan gespecialiseerde zorgapparatuur in onze e-shop en in de winkel.

femme joyeuse

Het juiste advies om u weer vrij en comfortabel te voelen

Voor het team van Klinicare Shop Bénélux is ieder mens uniek. Daarom geven wij u persoonlijk advies dat gebaseerd is op uw lichaamsbouw, de mate van incontinentie en het soort absorptievermogen dat u wenst. Vind bij ons oplossingen die perfect zijn afgestemd op uw persoonlijk en op uw dagelijkse bezigheden. Voel u weer zeker van uzelf dankzij onze topmerken van hoge kwaliteit.

Ontdek de hoogwaardige incontinentiematerialen van Klinicare Shop Bénélux in Ukkel. Laat u adviseren in onze winkel en voel u voortaan weer vrij en comfortabel.

bottom of page