top of page

Zwachtels, spalken, compressiekousen: Klinicare heeft het allemaal en neemt ook uw maten op

steunkousen

Een verband of spalk nodig?

Klinicare Shop Benelux heeft alles wat u nodig heeft om u te ondersteunen. Ook maken wij compressiekousen op maat om uw conditie te verbeterenveneuze gezondheiden jouwwelzijn. Zorg goed voor jezelf, voor elk probleem hebben we een product aangepast voor een optimale doorbloeding.

Soorten zwachtels en compressiemiddelen

Ons assortiment omvat een grote verscheidenheid aan orthesen, beter bekend als spalken, allemaal ontworpen om u goed te ondersteunen en stabiel te houden.

Wij bieden ook verschillende soorten compressiemiddelen aan voor het bevorderen van uw bloedsomloop, waaronder:

  • compressiekousen

  • steunkousen

  • therapeutische kousen

  • kousen van natuurlijke materialen (linnen, katoen)

steunkousen

Deze medische kousen, voor u op maat besteld in onze winkel, zijn speciaal ontworpen om aan behoeften te voldoen als het gaat om compressie. De actieve, gecontroleerde druk van deze kousen verbetert de bloedcirculatie in uw benen.

Wij hebben ook een gamma onmisbare artikelen die goed van pas komen bij het gebruik van zwachtels, spalken en compressiekousen. Of het nu gaat om het aantrekken van kousen, het gebruik van handschoenen, wasnetten om de levensduur van uw kousen te verlengen of om speciale wasmiddelen, wij hebben een ruime keuze aan producten die hiervoor zijn bedoeld.

huisarts en patiënt

Vergoedingen door uw zorgverzekeraar

Let erop dat voor spalken en compressiekousen een medisch voorschrift van uw arts nodig is, voordat u in aanmerking kunt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Bovendien, als uw arts in zijn voorschrift een bepaald merk aangeeft, zijn wij verplicht u dat merk te leveren. In onze winkel brengen wij u volledig op de hoogte van alle details en voorwaarden.

revalidatie

Uw maten opnemen

Voor een optimale pasvorm en een effectieve ondersteuning moet nauwkeurig de maat worden genomen. Ons ervaren team staat hiervoor tot uw beschikking en neemt elke werkdag van 9 tot 11 uur de maten bij u op.

Ontdek ons aanbod op maat gemaakte zwachtels en compressiemiddelen voor effectieve ondersteuning. Bij Klinicare bent u verzekerd van hoogwaardige producten en deskundig advies. Zorg goed voor uzelf en voel u weer goed.

*Geen omruiling of terugbetaling

faire une pause

Maak online een afspraak of kom naar onze winkel!

Ontdek onze selectie en pas de oplossingen toe die zijn aangepast aan uw persoonlijke verwachtingen. Klinicare in Ukkel is er om u te ondersteunen, te adviseren en uw dagelijks leven comfortabeler te maken.

bottom of page