top of page

Ga naar Klinicare in Ukkel voor alle hulpmiddelen voor uw medische verzorging

meten van de bloeddruk

Medisch zorgmateriaal in Ukkel

Bij Klinicare Shop Bénélux in Ukkel bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een vertrouwd punt voor al uw medische hulpmiddelen. Of u nu een particulier bent of een professional in de gezondheidszorg, wij hebben alles wat u nodig heeft voor het realiseren van kwalitatieve zorg en leveren eersteklas materialen.

Ontdek onze ruime keuze aan speciale hulpmiddelen voor medische zorg in onze webshop en in onze winkel.

Verbandmiddelen: een compleet assortiment zwachtels en (rek)verbanden van hoge kwaliteit.

Complexe wondverzorging: effectieve producten speciaal ontwikkeld voor brandwonden, zweren, necrotische wonden en andere complexe wonden.

Steriele kompressen: voor veilig en effectief medisch gebruik.

Steriele en niet-steriele apparatuur: de benodigde medische kwaliteitsproducten voor het veilig uitvoeren van medische handelingen.

Beschermende producten: een compleet aanbod van beschermende producten, zoals handschoenen, brillen en schorten.

Naaldencontainers: speciaal ontworpen dozen en containers voor het veilig recyclen van naalden.

Injectieapparatuur: een verscheidenheid aan hoogwaardige injectieapparatuur voor medische verrichtingen en thuisverpleging.

Uitgebreid assortiment desinfectiemiddelen: doeltreffende desinfectiemiddelen voor handen, wonden, oppervlakken en medische apparatuur.

Verbandkits: praktische sets met alles wat u nodig heeft voor het aanleggen van een sterk en hygiënisch verband.

Diagnostische apparatuur: essentiële medische instrumenten zoals otoscopen, stethoscopen, handmatige en/of automatische bloeddrukmeters, voor een nauwkeurige monitoring van uw gezondheid.

Diabetesbenodigdheden: voor mensen met diabetes, waaronder bloedglucosemeters, lancetten en teststrips.

Personenweegschalen: precies en betrouwbaar, voor een nauwkeurige controle van uw gewicht.

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Het Klinicare team zorgt voor persoonlijke begeleiding bij uw bezoek aan onze shop, geeft u informatie en uitleg bij ieder product, zodat u het op de juiste wijze kunt gebruiken. Heeft u een specifieke zorgvraag? Wij streven er altijd naar de best mogelijke service te bieden. We stemmen ons aanbod af op uw meest dringende behoeften door indien mogelijk contact op te nemen met onze leveranciers.

In het bijzonder werken wij nauw samen met een leverancier die gespecialiseerd is in complexe wondverzorging. Deze kwaliteitsproducten, op basis van ingrediënten zoals alginaat en houtskool, zijn verkrijgbaar tegen zeer betaalbare prijzen.

Vertrouw op onze deskundigheid, onze aandacht en onze inzet met het oog op uw welzijn. Kom bij ons langs en ontdek ons ruime assortiment medische hulpmiddelen van hoge kwaliteit.

bottom of page